Del, , Google Plus, Pinterest,

Print

Lys fra oven

Et flatt tak er supert å bruke for å øke lysinnslippet i et rom!

Et vindu for flate tak kan forvandle en mørk krok eller et rom som ligger på skyggesiden av huset, til et lyst og luftig område der dagslyset kan komme inn ovenfra. Også for større rom, der lyset fra veggmonterte vinduer ikke når helt inn til midten, kan et takvindu radikalt endre stemningen. I motsetning til kunstig lys, inneholder dagslyset alle regnbuens farger og gir et godt lys både å arbeide og slappe av i.

Velux CurveTech består av et 6mm ripefritt glass som buer helt ut til vinduets ytterkant. Fås fra 8 613 kroner.

Nyheten VELUX CurveTech har en unik buet overflate som slipper inn mer dagslys enn andre takvinduer og gjør at regnvann lett renner av den 6 mm ripefrie glassoverflaten. Kombinert med elektrisk vindusåpner kan vinduet dessuten brukes som et effektivt avtrekk for stekeos og damp på et kjøkken.

  • 101884-04-XXL
  • 107950-01-XXL
  • 132006-01-XXL

Del, , Google Plus, Pinterest,