Del, , Google Plus, Pinterest,

Print

På badet hos Linda-Mathilde

Instagrammer Linda-Mathilde Sjursheim @carlberg_home er spesielt fornøyd med lysforholdene på baderommet!

Hjemme hos Linda er badet virkelig et sted for velvære, med god plass for flere å oppholde seg samtidig, og naturlig lys som gir en god start på dagen.

▲ Innredningen og speil er fra Ballingslöv/Drømmekjøkkenet med benkeplate i Corian. Stige fra Ellos og toalett fra Villeroy & Boch.

Hva gjør badet til et godt sted å være?
Hele atmosfæren på badet, lyset og at det er så praktisk. Vi har dobbeldusj og dobbelservant – det er utrolig deilig.

Hvilke daglige rutiner på badet forgyller hverdagen din?
Dette høres nok veldig rart ut, men det at vi har god plass i skuffer og skap, gjør min hverdag. Sminke og toalettsaker ligger pent på plass i min helt egen skuffeseksjon.

Hva gjør takvinduene med stemningen på badet?
I mine øyne er takvinduene noe av det som gjør dette badet til et delikat og lyst bad. Solen står opp på den siden vi har vinduene, så når det er sol, lyser det inn og gir en deilig start på dagen.

Hva er du mest fornøyd med på badet?
Da vi bygde badet, brukte vi latterlig mye penger på fliser inne i en hylle. Det er gøy med fine detaljer, men i ettertid ser jeg at det ikke var så viktig. Det er uten tvil takvinduene og dobbeldusjen jeg er mest fornøyd med.

Hva inspirerer deg for tiden?

Masse lys inn i baderommet gir en god start på dagen.

Jeg blir inspirert av mye forskjellig, egentlig. Det går mye i bilder på Instagram, og da er det personlighet og litt unike tvister på ting som inspirerer mest. Jeg liker å se noe nytt; ikke den samme vasen på alle bilder som alle har. Når jeg tar bilder og styler hjemme, setter jeg på musikk og flytter på alt som kan flyttes på!

Hva er det siste produktet du har kjøpt til baderommet?
Det er en liten trekrakk. Jeg elsker ting som kan flyttes på – så den står litt på begge badene våre.

Del, , Google Plus, Pinterest,