Del, , Google Plus, Pinterest,

Print

Favorittstedet mitt

Blir du inspirert av vakre interiørbilder? Siri Friberg @funliving_no er norsk instagrammere og svarer på hvor hun trives ekstra godt hjemme hos seg selv.

Siri har en fantastisk stue under skråtaket, der hele familien gjerne oppholder seg for å leke og slappe av. Hun bruker nettet mye for å finne inspirasjon til nye interiørideer.

Hva gjør stuen til et godt sted å være?
Her har de minste i familien god plass til å leke på gulvet, samtidig som vi har skapt et koselig område med sittegruppe.

► Sofa og stol har Siri kjøpt på room21.no, mens stuebord og teppeer fra House Doctor. Saltlykter og kurver kommer fra FunLiving.

Hvilke daglige rutiner i stua forgyller hverdagen din?
Å avslutte kvelden på sofaen, enten med et magasin, en god tv-serie eller hyggelig selskap.

Hva gjør takvinduene med stemningen i rommet?

De åpner opp og forstørrer hele rommet. De gir et vakkert lys på dagtid, og skaper en koselig stemning om kvelden når vi kan sitte og se på stjernehimmelen.

Høstkveldene er veldig koselige hos oss, med fyr i peisovnen, levende lys og regnet som slår mot vinduene.

Hva er du mest fornøyd med i stua?
Det er nok en kombinasjon av flere ting. Stuen er romslig, har god takhøyde, tre-bjelker og en gammel murvegg som gir rommet sjarm.

Hva inspirerer deg for tiden?

En discokule er et av Siris siste innkjøp.

Jeg hører mye på podcaster til og fra jobb. og blar meg gjennom Instagram. Magasiner med mote, mat og interiør kan jeg ikke få nok av. Jeg henter også mye inspirasjon gjennom finn.no og hemnet.se, hvor jeg titter på hus og hytter.

I tillegg elsker jeg å følge med på Bukowskis auksjoner, der finner man fantastisk kunst, smykker, møbler og annet vintage.

Hva er det siste interiørproduktet du har kjøpt inn til stua?
Det tror jeg var en discokule, faktisk! Den står på en gammel kiste sammen med blomster og andre små gjenstander.

Del, , Google Plus, Pinterest,