Del, , Google Plus, Pinterest,

Print

Sol ute, ikke inne

Sola er vidunderlig – helt til den er irriterende. Vi har løsninger som lar deg beholde det gode! Vi kaller det solskjerming, du kan kalle det terapi.

Det finnes mange gode grunner til at vi skal ha flere vinduer. Lys og luft gjør underverker for inneklima, helse og velvære. Men ikke alltid. Når vinduet først er på plass, nner du fort ut at du også har behov for å kontrollere mengden av både lys og luft. Og annet morsomt, som insekter eller pollen. Heldigvis nnes gode råd, så du kan bevare det beste av begge verdener. Det finnes løsninger uansett hvilket vindu du har, og uansett hva ditt behov er. Noen ganger kan ikke ett produkt løse alle utfordringer, så da må vi kombinere to produkter, som for eksempel ved Duo blendingsgardin, som lar deg mørklegge rommet når du skal sove, mens en plissegardin demper lyset om dagen, uten å mørklegge rommet helt.

Lysjustering

Noen ganger ønsker vi å kontrollere mengden lys som slipper til, uten å mørklegge helt, eller vi vil beskytte mot innsyn uten å miste utsyn. Velux har løsninger som gjør at du kan styre innkommende lys eller redusere innsyn, som også passer til de fleste innredningsstiler. En plissegardin vil hindre innsyn og redusere lysmengde, uten å fjerne alt lys. En liftgardin kan stoppe lyset på deler av vinduet, uten å ta alt lys eller utsyn. En persienne kan hindre innsyn men tillate utsyn, og redusere mengden lys. En rullegardin vil hindre innsyn og utsyn helt, og reduserer lysmengden ganske mye, men ikke helt.

Energistyring

Velux takvinduer gir varme og lys, som er nødvendig for et sunt inneklima. Men like viktig er det å kunne styre mengden av lys og varme. For mye av det gode er som kjent for mye av det gode. Gardiner og rulleskodder er like effektive som ekstra isolasjon og varmebeskyttelse, som de er til å redusere varme- og lysinnslipp. Solskjerming kan redusere energiforbruket gjennom å minske varmetapet om vinteren og minske varmegevinsten om sommeren.

Mørkleggingsgardiner

Uønsket lys fra gatelys eller månen, eller de lange, lyse sommernettene, kan gjøre det vanskelig å sove om natten. Eller kanskje har du behov for en blund på dagtid? Da er full mørklegging løsningen du er ute etter. Slike gardiner kommer i mange farger, mønstre og design, fra ensfargede til erfargede og med populære gurer til barn, som Star Wars, Disney- prinsessene og Ole Brumm.

Få 25% rabatt på all solskjerming og insektsnett i Veluxshop.no. Benytt rabattkode Maga17sin innen 31. mai 2017!


Bestill vårt nye printmagasin!

Velg magasin:

Del, , Google Plus, Pinterest,