Del, , Google Plus, Pinterest,

Print

Livet på loftet

Med dobbel rad av takvinduer mangler det ikke dagslys i leiligheten på toppen av Skillebekk.

– Når vi åpner dørene helt er det som å være på terrassen også når vi sitter i sjeselongene, sier Tessan.

– Det kan bli varmt her, men med automatisk vindusstyring er dette ikke et problem. Ett trykk på knappen og alle vinduene er åpne, og varmen er borte på sekunder.

Hvert eneste vindu her har sin spesielle utsikt, jeg blir aldri lei av å se på byen her oppe fra, sier Tessan Badin. Hun bor med sin mann Henrik Badin og hans to tenåringsdøtre i en loftsleilighet på Skillebekk i Oslo. Fra sjette etasje ligger leiligheten høyt nok til å unngå innsyn og samtidig få maksimalt ut av utsikten til Oslofjorden og byens tak, gjennom ett av leilighetens 15 takvinduer.

Det er virkelig livet på toppen. – Jeg løper opp trappene for å få trening, men når jeg handler er jeg virkelig glad for at de har satt inn heis her, ler Tessan, og konkluderer: – Vi trives jättegodt her!

I leiligheten på toppen av Skillebekk i Oslo er takhøyden utnyttet til ei dobbel rad med takvinduer og et lite galleri

Tessan er fra Sverige og reiser fortsatt regelmessig til Kungsbacka for å besøke sine døtre og barnebarna. Men det er leiligheten i Oslo som er hjemme. – Her kommer vi nok til å bli, legger hun fornøyd til. Og det var ikke gitt, ettersom leilighetskjøpet skjedde på impuls. Henrik og Tessan gikk søndagstur da de så visningsskiltet. De stakk innom av ren nysgjerrighet; ettersom de skulle reise til Miami dagen etter var det ikke aktuelt å kjøpe. Men de falt fullstendig og kjøpte leiligheten fra flyplassen.

Takvinduer
Et gammelt nattbord er blant de få møblene som ikke er nye og kjøpt spesielt for å passe til plassen på loftet. Det tilfører historie og særpreg.

– Vi hadde vært på utkikk etter en mer passende leilighet en stund, men vi hadde det jo ikke travelt, og akkurat på dette tidspunktet hadde vi egentlig mye annet å tenke på. Men når sjansen byr seg, må man bare slå til, sier Tessan. De solgte sin gamle leilighet og alt interiør, fordi en loftsleilighet har sine spesielle behov. Både med tanke på plassutnyttelse, men også med tanke på stil. Her er alt nytt og renlinjet, derfor ønsket de en stil på interiøret som står til. De har kjøpt det aller meste på Slettvoll, som både er stilrent og klassisk.

Loftsleiligheten har bevart alle særpreg!

– Vi var usikre på hvordan sofakroken skulle bli, ettersom det er bratt under taket, men når møblene kom ser vi at det er mer plass her enn vi først trodde, sier Tessan.

Hele leiligheten er på 214 kvadratmeter, med tre soverom, to bad, gangen og allrommet, pluss terrassen. 15 vinduer styres elektrisk, og lukkes automatisk ved nedbør.

Få 25% rabatt på all solskjerming og insektsnett i Veluxshop.no. Benytt rabattkode Maga17sin innen 31. mai 2017!


Bestill vårt nye printmagasin!

Velg magasin:

Del, , Google Plus, Pinterest,