Del, , Google Plus, Pinterest,

Print

Fint under solen

Når sola skinner vil vi være ute, helst så lenge som mulig. For å klare det, trenger vi også litt beskyttelse.

  • bilde1
    Gardiner kan brukes som solbeskyttelse både ute og inne. Heng de i vinduene, slik at du kan dra dem for og sørge for både bedre innetemperatur og at møblene beskyttes mot solstråler som stjeler farge. Eller heng dem opp på uteplassen, for å gi skygge, hindre innsyn og skape atmosfære. Hexagon gardin i gul, 140 x 220 cm, kr 350,- Kid Interiør.
  • bilde2
    Et solseil er en enkel måte å få skygge på, der du trenger. Det kan tas opp og ned etter behov, og yttes hvis du trenger - for eksempel å ta det med på stranden eller bruke det som beskyttelse over en piknik. Solseil, 5 x 5 x 5 m, kr 349, Clas Ohlson.
  • banner
    En stor, flott parasoll kan beskytte mot solen der du trenger det – om det er i hagen, på hytta eller kanskje på stranden? Mirlo parasoll er 260 cm, kommer i mange farger, og den otte knoppen på toppen kommer i valgfri farge. Stolpen på 42 mm passer de este standard parasollføtter. Kr 3850,- eksklusiv frakt og parasollfot, mirlo.se (de sender til Norge).

Få 25% rabatt på all solskjerming og insektsnett i Veluxshop.no. Benytt rabattkode Maga17sin innen 31. mai 2017!

Bestill vårt nye printmagasin!

Velg magasin:

Del, , Google Plus, Pinterest,