Del, , Google Plus, Pinterest,

Print

Familie med utsikt søker store takvinduer

Med skråtak og vidstrakt utsikt over byen, var takvinduer det første Aina og Harald bestemte seg for å ha utsmykke boligen sin med!

Familien på fem består av Aina (45), Harald (47), Johan (17), Marit (14) og Eirik (13). Etter å ha bodd to voksne og tre barn i en mindre leilighet, ønsket ekteparet Aina og Harald seg større plass. De var heldige og fikk kjøpt en tomt på Hellerud i Oslo. Å bygge hus var i utgangspunktet ikke en del av planen. Men nå som tomta var deres, ble det en gyllen mulighet for familien til å bygge noe som passet deres aktive livsstil.

Utenom plassen under takvinduene, er et av de andre samlingspunktene i huset det store spisebordet.

Aina og Harald startet med å sende ei ønskeliste rundt til ulike arkitekter og byggmestere. Ett av deres viktigste ønsker var takvinduene. Huset ble i samarbeid med familiens arkitekt og Mesterhus, nærmest bygd rundt de store takvinduene i stua. Aina forteller at nå som de forstår hvor stor glede de har av dem, skulle de gjerne hatt takvinduer i flere rom også.

SOLSKJERMINGENS FUNKSJONER:

Mørklegging
Energistyring
Varmebeskyttelse
Lysjustering og dekorasjon

VISSTE DU AT:

Velux takvinduer bidrar til et bedre inneklima.
Takvinduer gir dobbelt så mye dagslys som fasadevinduer.
Velux har utviklet et takvindu som er spesielt egnet for å tåle et nordisk klima med kalde og snørike perioder.
Velux har utviklet et takvindu med ekstra god lydisolasjon.
Det er ikke er så komplisert å sette inn et takvindu som mange tror, men det er viktig at det gjøres av en profesjonell.
Det finnes flere glassvarianter med ulike funksjoner og hensyn, eksempelvis energieffektivitet, innsyn, solbeskyttelse, lyddemping og innbrudd.


Bestill vårt nye printmagasin!

Velg magasin:

Del, , Google Plus, Pinterest,